Days become weeks and weeks become months

Kategori: EVERYTHING 
Även om jobbet känns som rena rama sommarlovet framför skolan så skulle det vara skönt att åka iväg. Men vem vet, kanske om någon vecka. Att jobba med bra människor är rena guldet, jobbade ett 7-13 pass i tisdags & det bara flög förbi - kändes som att göra något roligt man får betalt för. Annars då? Jobbat varje dag sen studenten förutom lördag & söndag men det blir helg nästa helg så - LOL. 

även när livet börjat rulla på så ska lexie ha abortspruta för 2000kr, hästen till veterinären 2 ggr, bilen måste skrotas efter varit på verkstad, glasögon som har pajjat - ja, ibland är det tur med snälla föräldrar, ibland är det bra att ha ett jobb & ibland är det bra att ha sparat pengar. 

Yada, yada. Imorgon väntar ett 7-15 pass, sen veterinären med poppen. Har även vart ute & sprungit två dagar - woopwoop, det mesta sitter i psyket har jag kommit på. 

Det mysigaste som finns. Hoppas hoppas hoppas han är bra imorgon. 

Min draghjälp, glädjespridare & bebis
I fredags åkte jag still Stockholm med tjejerna & bosatte oss hos Maja. Åt middag halv elva på kvällen, fikade te & jordgubbar vid två på natten & somnade vid fyra. Hur mycket skratt som helst - som jag tkr om dom. 


Kommentera inlägget här: