för jag ska ge dig hela världen

Kategori: EVERYTHING

ibland behövs det inte mycket. livet har krackelerat den senaste veckan, gång på gång och jag har vart redo att sätta mig ner och bara ge upp flera gånger men sen kommer kvällar som denna. en kväll hos hästarna och nu sitter vi och spelar kort och bokstavligttalat skrattar tills tårarna rinner - så ibland vänder det. 

ha en fin helg! 


DET KAN BLI BÄTTRE

Kategori: EVERYTHING

Vissa kvällar är bättre än andra. Som ikväll, en sjukt bra bok som jag fick i julklapp, läst till kapitel 20 bara idag & sen världens sötaste hund som ligger & sover här bredvid med sitt gosedjur. 

Imorgon skola & sen jobb. SOMETHING ABOUT THAT GLORY

Kategori: EVERYTHING

Fredagskvällen var den mest långdragnaste pä länge men antar att det var för jag hade några timmar över vilket inte händer allt för ofta. Men den rullade på med serie, en timme i telefon med Eddan som slutade i smskonvo, fylleskjutsa pappa & hans vänner, nattfika med pappa, klockan ett pä natten bjöd han på te & macka. Lol. Sen dog jag av i sängen vid halv två. 

Lördag & idag är det invigning på jobbet. Över 800 bjudna & ikväll ska vi supa skallen av oss enligt chefen. Världens bästa gäng tror jag. 

Halsband, klänning & ett par lockar.