SHOISH, CAN YOU LICK MY B***S?

Kategori: EVERYTHING

det är ganska galet hur några saker kan få dig på ett sånt nedstämd humör, när det verkligen inte går vägen & du sitter där med tårar i ögonen men sen så funkar det du vill ändå & du blir jordens lyckligaste person. 

lite så känner jag just nu - fast med den bättre delen. fick rida poppe i söndags eller ja två poppar. dock i världens skit väder & blev kliven på tårna utav ena poppen & det gick inte allt för bra att rida men vadfan spelar det för roll egentligen? första gången på flera år & det var lika wunderbart nu som då. ska rida på onsdag, kanske torsdag, fredag & lördag. 

plus så blir jag med bil på torsdag - saaben aka betty boop blir min pärla & som jag gillar den bilen. 

på fredag blir det utgång med Eva, Wilma, Sandra & Hanna & föra hos Eva innan - det kan inte bli annat än bra. på lördag är det fest - Söderfors eller Mehedeby, får la se vart. 

får även besök från Värmland på torsdag - som ska bli så kul. & mitt i allt det här ska vi hinna klämma in lite påskmat. läs MYCKET. 

idag har jag vart på arbetsintervju & sen ungdomsmottagningen. sen åkte jag & Alex in till stan för att hjälpa Linda flytta, en sex and The city lägenhet med stora fönster, stor dubbeldörr & porttelefon - ja ni som sett satc fattar. 

imorgon drar jag nog en stan till Uppsala för att glåma runt, nu när underhållet & studiebidraget kommit. + att Annette satte över 500kr i påskägg. woop. 

nu - läsa bok & mysa med min pojke. 

min frukost imorse - lyckades göra en smoothie som smakade milkshake, så sjukt god.