IF I COULD I WOULD - THERE'S NO SUCH THING

Kategori: EVERYTHING

Som jag skrev på Twitter tidigare idag - allting känns så sjukt bra just nu men ändå så skevt. Jobbet rullar på, kunde inte ha bättre väder i Sverige & vi har två wunderbara poppar MEN så har vi den lilla detaljen att mamma åker utomlands imorgon - antagligen flera veckor & där remmar min värld lite grann, 18 snart 19år men mammig som en 2åring. 

Jaja, what to do? Precis gnatat igenom en jobbhelg fredag till söndag men mördarpass men har bara två jobbhelger på hela sommaren så woopwoop men det är bra fina para. 

Så, nu står jag med två hästar & en mamma som ska åka utomlands imorgon, några dagar innan ena hästen flyttar men ska få med mig ebbson några gånger ut så hon hjälper mig, skönt att träffa henne!

Logerade Ida första gången idag, lite omöjlig i början men sen så gav hon med sig! Min fina. 

Ögonen håller på att dö igen efter ett 7-17 pass men ack vad mycket det gör att ha bra arbetskompisar. Nu ska jag fortsätta kolla när mamma packar, tycka lite mer synd om mig själv eftersom hon lämnar mig & sen knata i säng med min älskling. Imorgon - massa saker som ska göras. 
I'LL SEE YOU AGAIN

Kategori: EVERYTHING

Om en halvtimme slutar jag - FINALLY! Dock på imorgon klockan sju igen men får jag den här helgen gjord så är det långt kvar till nästa! 

Lillmuttan frågade igår om vi skulle på krogen idag & ack vad jsg skulle vilja dra en krogenrunda med henne men what to do? En annan helg SKA det bli. 

Puss!


JAG VET EXAKT HUR MAN SKA TRYCKA FÖR ATT DET INTE SKA LÅTA

Kategori: EVERYTHING

.. Men vi har också hunnit med att fira midsommar. Jobbade på dagen på midsommar men sen så väntade familjen hemma med hur mycket god mat som helst & mamma bjöd på rosé. & innan det hade jag hunnit med en snaps @ öl hos pappa min. Kvällen spenderades i mehede hos Emil med hela gänget som var riktigt kul faktiskt. 
Dagen efter var vi & provred fina Goal & åt massa bakismat sen började vi igen med grillat hemma hos Jocke & öl - med flera stuckna. 
Hunnit blivit bjuden på Kina av mor min också, gott satan. 
Hunnit jobbat en jävla massa också även om det inte är förens IDAG som jag går på schemat för sommaren, men para är alltid para ;)