SO OKAY..

Kategori: NEEDTOBREATHE

that's how superheroes does. hur går livet egentligen till? jag kanske vill stanna, jag kanske vill gå. jag vill förflytta mig, hitta ett ställe jag älskar, stanna en vecka, en månad, ett år eller kanske flera. jag vill vara på frifot och känna att mina fötter står på jorden men att det inte är så förbaskat svårt att lyfta på dom för att ta ett kliv. ja, ta ett kliv, åt fel eller rätt håll. för man lär sig mer än att bara vara stilla vilket håll det än går åt. jag vet, att hur mörkt det än blir här, så kommer benen alltid vara bara och luften kommer alltid vara en aning varmare, för det är bara så det är. jag skulle kunna sitta på en solstol, känna sanden mellan tårna och bara kolla på havet som slår upp mot stranden i timmar, röka cigg efter cigg, för det är så jag vill att min verklighet ser ut, det är så jag någon gång, kommer se mig själv i livet som min verklighet, det jag har valt för mig själv. jag har alltid velat flytt, oftast av fel anledningar, men när man kommer till den där punkten i livet då man kan sätta sig ner med sig själv, andas, ta in allt och känna sig nöjd med det man har och med sig själv och fortfarande vilja ta sig därifrån för det gör dig inget gott längre, då är det okey, mer än okey att röra på sig. men samtidigt så vet jag, att människorna jag älskar har inte samma drömmar som mig, deras kanske går åt andra håll, jag vill ha allt samlat, bilda min egna lilla mini familj utav dom människorna runt om mig idag, ta picket och packet och se världen med dom, hur egoistiskt det än låter. 

WHAT ARE YOU TALKING ABOUT?

Kategori: EVERYTHING

FINALLY - åker vi om några timmar. har hunnit med massa idag känns det som fast än dagen bara sprungit iväg. började med att bussen var tusen år sen & det SNÖADE eller ja regnade samtidigt så jag var dyblöt när jag kom till skolan. skickade in två uppgifter som ska in snart eftersom jag åker. pratade
med rektor & fick reda på att dom slarvat bort min ledighetsansökan - högbergs, där allt går åt helvete. drog vidare på körlektion & jag höll på dö åt vilka tabbar jag gjorde, dock har jag bokat halkbanan nu. älskling hämtade mig & mamma kom till Alex mamma så drog vi ner på stan i någon timme. jag åt sushi - så JÄVLA gott, dom satt & kollade. köpte även ett nytt headset, a-Jays four, femhundra spänn & dom är i samma klass som iPhone fem hörlurar, LOL. aja, skönt att träffa mamma iallafall! nu är vi i Gävle, dygnar för vi ska åka till älskade jävla Arlanda om 1,5 timme. har dock hunnit kolla serie, kollat ph, badat, fått benen rakad utav älsklingen, målat naglarna & nu kollar serie igen. 

så FINALLY, så åker vi snart. ska bli så jävla skönt. dock ännu skönare att
vi har pool direkt utanför altandörren & bara kan hoppa i - bokstavligt talat. önskar jag kunde lägga upp bilder men det fuckar. 

hoppas ni får det bra här i Sverige om vi inte hörs!

JAG VET HUR DU KÄNNER - JAG KÄNDE LIKADANT

Kategori: EVERYTHING

gosh vad jag har mått dåligt idag & frusit. ett tag visste jag inte vart jag skulle ta vägen, LOL. inte det bästa att dricka öl samtidigt som man äter medicin. så fick ihop tre spyor idag - alla på offentliga platser. gosh. 
 
har haft en über mysig helg i Årjäng med Örjan, Rasmus, Felicia, mormor, steini, Mami & hjärtat! vart på "maten" både i lördags & idag. gått upp & ner för backen tusen gånger kändes de som. igår satt vi oss på Hawaii i solen, drack öl, pratade & rökte - så jävla mysigt att ha alla samlade. så vid tre var jag lullig. LOL. sen gick vi hem till Örjan innan vi gick vidare till maten & öltältet - MASSOR med folk & ja, öl. blev dock inte så sena därifrån men kom inte i säng förns vid halv fyra. 
 
imorse vaknade jag & mådde som ett jävla AS. tog oss till "maten" drar en spya på en pizza, sen bredvid en kinamatsvagn & sen när vi stannade bilen - självförvållat hela skiten. fick dock med mig tre par underbara byxor, bild sen! dock så snodde Alex ett par. 
 
text text text & ingenting vettigt kommer ur den. jag hade iallafall en sjukt bra helg & jag älskar att ändra luft även om det bara är över helgen. snart drar vi hill Rhodos! woopwoop. är ff inte hemma så har suttit & pluggat matte nu i någon timme & hoppas på det bästa imorgon på provet. blev ett stip på Donken också! 
 
nu vill jag hem till hundarna & min säng! går inte att lägga upp bilder på appen heller när man uppdaterat till iOS8. 
 
tjing!