I THINK I'VE FINALLY HAD ENOUGH OF THIS

Kategori: EVERYTHING


Håller på ladda mobilen & ska snart ta en prommis med hundarna, but i need 2 have music.. Väntar på ett sms från hjärtat också för att bestämma kvällens planer, men han åker hoj. Jag däremot har spenderat hela min dag i sängen, alldeles för längesen men jag passar på när vi är lediga! 

Igår så hade jag riskettan, totalt värdelöst. & ännu värdelösare att han var tvungen att ta det på både svenska & engelska för det var flera som inte förstod.. Dö trist. Sen gick jag & mötte upp hjärtat i nian för att dra en lunch & sen fick han vara mitt smakråd när jag kollade kläder. Fick med mig tre klänningar hem, som jag för övrigt glömde i Gävle & en blus. På kvällen var det match & jag hade världens sämsta känsla i kroppen & det kändes mest som om jag virrade runt på plan. Men ändå tog jag mig igenom hela! Way to go. 

Nu prommis. 

XX

XX

Kategori: EVERYTHINGBLOW ME, ONE LAST KISS, WHAT DID YOU THINK?

Kategori: justsayfuckyouandsmile

jag kommer alltid vara flickan med klänning & boots

jag läste igenom bloggen
vid samma tid som nu, fast förra året

& det är sjukt hur allt förändras med tiden & det är med glädje jag blickar tillbaka 

då - hade jag äntligen låtit mig själv leva & må bra på egen hand & kände mig starkare än någonsin 

jag släppte killen som stampat på hela mig i flera år, för att upptäcka nya killar som antagligen skulle göra samma sak, men jag tog mig loss & lät mig själv hänga på mina vänner när det blev jobbigt istället för att försöka ta allt på egen hand. 

jag åkte iväg, träffade random folk & hade mina fina vid min sida hela tiden, träffade randoms & spenderade en hel vecka med dom, kom hem hämtade saker & tog 821:an tillbaka. & där släppte allt. 

jag tog mig ur cirkeln som aldrig erbjöd något nytt för att sedan springa fri & upptäcka vadfan jag vill. 

det är svårt att förklara för människor som aldrig suttit i den sitsen. sitta fast & vill komma loss fast man har ingen aning om hur. det kanske låter helt stört i vissa öron, men jag vet, att det finns dom som förstår också. 

jag ville göra en high five med mig själv kvällarna jag gick & lag mig med ett leende på läpparna, bara för att dra tanken "du ser vad du kan åstadkomma"

sommaren 2013 kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat. även om det var alldeles för mycket alkohol. men på något sätt var det en del utav allt. 

men jag är glad, att jag lät allt flyta iväg & att mitt samvete fick sig en smäll & släppte allt. bada mitt i natten, sno en gräsklippare, svepa whiskey, åka för många i en bil & sjunga med, umgås med människor du inte ens visste fanns.

jag växte samtidigt som jag lärde mig att säga nej. men jag träffade killen som stampat på mig i flera år & det kändes annorlunda - bra annorlunda. han hade sin tjej igen men ville ändå riskera det för att vara med mig. så jag tänkte "whatever, vi har alltid kul & jag drar ändå iväg imorgon i en vecka" 

så han tog tag i mig när jag ignorerade honom men jag lyssnade. & för den kvällen var det för min skull. & som vanligt dampade vi, hade askul & det fanns inte en ända människa med i våra tankar. springa & slå sönder fönsterrutor, springa hand i hand & skrika, klättra på vedhög & bada i flera timmar, för att sedan plåstra om min hand & krypa ner i en sked. 

skillnaden var, att jag kunde åka därifrån med ett leende på läpparna & fortfarande må så bra som jag hade gjort. 

& den här gången var det han som skickade - "jag har inte haft sån rolig kväll på hela sommaren, jag ÄLSKAR hur roligt vi har tillsammans." 

payback's a bitch. 

jag kommer alltid vara flickan som har klänning & matchar med boots medan alla andra går med
converse.