PEOPLE LIKE US, WE DON'T NEED THAT MUCH, JUST SOME

Kategori: EVERYTHING

ikväll är det en bra jävla kväll. det känns värt att jobba till nio på kvällarna & komma hem till tio. men jsg slängde iväg ett sms till chefen & vi skulle fixa så att jag kan ta tjugo i nio tåget hem på kvällarna istället för att komma hem tio - världens skönaste chef. ikväll fick jag mitt första sälj & sen fick jag klapp på ryggen & en high five utan chefen. så det kändes jävligt bra. 

just nu sitter jag på bussen med en röv som håller på domna bort. skriver med fitthy på fb & båda är påväg hem från jobbet. han retas & jag drägglar över hans sälj. hjärtat hämtar mig i älvkarleby så jag får skjuts hem också. livet rullar på så jävla bra (förutom vikten, hahaha)

tydligen får man ligga om man säljer -hahaha.WHAT THE FUCK NOW?

Kategori: EVERYTHING

om ni inte vill läsa världens fetaste jävla klagar inlägg så bläddra vidare. dock så vet jag inte om jag ska säga att det är ett klagar inlägg, det är mer - face the truth time. 

vilket fall som helst. igår ställde jag mig på vågen & jag är den som aldrig riktigt har brytt mig om vikten, jag har alltid vart grov men det är ingenting som har stört mig eller det är inget jag ser snett på hos varken mig eller andra. men just nu håller det på går överstyr just för mig & det är inte förns NU jag märker det. vågen visade +4kg på MINDRE än en månad & tänk er då, vad jag har lagt på mig på två år - jo över 15 kg ska jag säga er. men det mesta utav dem kom nu under sommaren & har bara fortsatts lägga på under hösten, vintern & nu våren. varför? för den där jävla alkoholen - ölen vill säga eftersom det är de ända jag dricker. dock så slutade jag ju med fotbollen i somras också, så där är också en anledning. jag är inte den som äter överflödigt med godis, jag äter men inte allt för mycket. jag är mer den som gillar mat & sås - jag äter alldeles för ofta & FÖR MYCKET. så igår när jag såg det där så borde jag väl ändå stanna upp med ätandet? nej, JAG BARA ÄTER. dock så har jag ju insett nu att det inte funkar. 

jag lär sluta dricka & faktiskt tänka på vad jag stoppar i mig. & om jag fan inte klarar det själv så går jag med i Viktväktarna. haha. dock så kommer frågan. vadfan ska jag göra istället för att dricka? mina vänner dricker oftast på helgerna, pojken dricker, mamma brukar dricka vin & ja, det finns fan inte en ända jävel som inte dricker. i helgen fyller Sara år, så ska vi antagligen fira henne (har inte bestämt än om det är värt att bli ännu mer besviken på vågen) hähä. aja. i den vevan är det & nu sitter jag på jobbet!JAG HAR BYTT LÅS TILL HJÄRTATS ALLA DÖRRAR

Kategori: EVERYTHING

att gå ut i fredags var ett misstag även om det var kul. jag, Becca, Wiick & Sara förade hemma hos Becca. kollade fel på bussen så missade den så Johannes fick skjutsa oss till Tierp på tio. världens  jävla bästa. Alex hade klassfest med hans klass men det slutade med att han överraskade mig & drog med sig klassen ut. sötaste. mötte upp pappa i stan också & sa hej. tog ut 400kr betalade 100kr inträde & jag köpte INGENTING blev bara bjuden. lol. så jag ba fan vad bra så har jag ju pengar, men sen inser jag att jag har tappat 200kr & nummerlappen till garderoben - fuck off. antingen kommer det ta ett tag nu tills jag varken går ut eller dricker eller så kommer jag vara påt redan nästa helg igen. LOL. 

lördag - vaknade & det var så jävla fint väder. satt oss på altan & åt frukost. sen så gick jag ut, gick över till Sofie & hjälpte Eddie att sätta upp studsmattan & lyssnade på när Elin spelade fiol. världens sötaste ungar. va ute i onepiece brallor & T-shirt så jävla SKÖNT. sen så log vi & dig i sängen. åkte hem till mig där det bjöds på världens godaste mat - GRILLAT. sen spelade vi kort & sen hamnade alla i soffan framför en film & jag somnade tio minuter in i filmen före tolv lol.

nu - sitter jag på tåget & ska jobba. INTE bakfull & det är så jävla skönt. såg en tweet imorse & jag garvade läppen av mig - HERREJÄVLAGUD.