WEIRD GIRLS MAKE THE BEST GIRLFRIENDS..

Kategori: EVERYTHING

.. blev jag taggad i nyss. & jag måste nog hålla med, jag är konstigt, gör mina egna saker & inte i närheten utav vad andra tjejer är. att vara fin i kanten har aldrig vart min sak, jag gapskrattar, äter som en man, kissar med öppendörr & allt där annat. men det passar mig. 

så, vad har hänt idag? vaknade vid två & då kom kevval & philip in till oss & var hungriga. annette hade redan gjort pannkakor åt oss - LYX. sen fortsatte rutinen, kändes det som.. haha. dom spelade & jag criminal minds men sen drog vi oss till valbo & åt på ikea med mor & stefan, gick i köpis, kollade när mamma beställde nya köket & åkte tillbaka till gävle. gick ner i grottan igen & jag blev så sjukt trött så jag drog en sleep. kanske inte så konstigt med tanke på att vi somnade sju & gick upp vid två. lol. sen vid tio åt vi middag - allt bara förskjuts på hela dygnet. nu ligger jag i badet med musik & det är så jävla skönt. ska gå & ta annettes paj sen som hon gjort som är så jävla god. NOMNOM. SHIPS IN THE NIGHT

Kategori: EVERYTHING

philip & alex badar, kevin äter mat varannan timme & jag är bara allmänt jävla glad & småtrött. 


SAY WHAT YOU MEAN & IT TURNS INTO A FIGHT

Kategori: EVERYTHING

söndagmorgon & har vi gått & lagt oss än? nope. hänger i gävle med philip, kevval & alex. jag har spenderat min natt till åt att skratta, äta mig fet på gosaker som annette har gödat mig med. hon gjorde paj & skickade smss om att jag skulle komma & ta - LOL. kevval får mig ALLTID att skratta & han kommer även va en utav dom få människor som kan få mig riktigt glad. 

dagen spenderade jag åt att övningsköra med pappa & det kändes riktigt bra. körde på vägar där var någon utav oss aldrig hade åkt. kom hem & bytte om & sminkade mig på 10, drog iväg till valbo. mamma handlade massor till nedervåningen, sen mötte vi killarna för en donken, drog till ikea för mamma skulle beställa nytt kök, ja har man 50k att slänga upp så feel free to order. jag drog in till köpis sista halvtimmen & FÖRSTA affären jag går in på får jag med mig ett par svarta byxor ifrån, hur sjukt? sen vidare till gävle där annette bjöd på jordnötssås & kyckling-gryta. nomnom. & sen har vi dött i källaren & hunnit med en sväng på stan. 

ska fortsätta kolla criminal minds & dampa med grabbarna som börjar hänga med huvudet. 

XX