MIN PUSSGURKA

Kategori: EVERYTHING

vissa dagar är jag extra glad att jag har en famn att somna i, min. 

LOVE DON'T DIE

Kategori: IT MUST HAVE BEEN LOVE

sover själv ikväll, först kände jag mig vemodig, sover alltid som bäst i hans famn eller i sked men what the hell. den här sängen & jag kommer sove som en Gud & egentid är ALDRIG fel nuförtiden. tog dock ett jävla tag att få på överdraget på sängen eftersom det krypt i tvätten men mamma & stiffi kan & jag bäddade sängen helg jävla själv med stort täcke. AMAZING.  

idag åt vi världens godaste mat, åt det alltid när jsg va mindre men sämre nu på senare dagar, kanske inte ser så smarrigt ut men NOMNOMNOM. min mamma är världens bästa, både på mat & allt där annat. 

jag & bror har en sån störd humor & när vi slår ihop med varandra så finns det fan inget bättre. well, han kan vara världens drygaste unge ibland men jag skulle aldrig byta ut honom mot någon annan. en jag i litet miniformat med snopp! 
världens gulligaste. 

old fashion, men någon åkte på stryk. 

VÄRLDENS SANNASTE JÄVLA BILD SOM CIRKULERAR PÅ JORDEN. 


ARE YOU IN LOVE WITH THE PAIN?

Kategori: justsayfuckyouandsmile

jag är så jävla glad just nu.
för några veckor sen hade jag 0 kondition & 0 styrka till att orka träna, eller lite fanns det ju självfallet. men nu efter några veckor, så känner jag att det sakta med säkert börja komma tillbaka, inte mycket, men det är alltid något. & det tackar jag min kick ass mamma för, för att hon orkat tjata på mig & tagit med mig på pass. minst tre pass o veckan ger något - & så ska det fortsätta. 

annars då? vart hemma från skolan idag. mitt huvud är helt igen geggat & kroppen saknar sömn. men fan så glad jag är ändå. ska trycka i mig fisk & sallad, sen krypa ner i sängen till criminal minds & vänta på mitt hjärta. försöka beställa skor också kanske. 

det största problemet som snurrar i min skalle just nu är om jag ska låta hjärtats syrra färga håret lila/brunt/rött på mig eller om jag bara ska fortsätta ha såhär, för jag har nog aldrig trivts så bra i något så länge men det andra är gosh så snyggt. & ibland behöver förändringar, för samma samma är så jävla TRÅKIGT gott folk! så mitt största problem är inte så jävla stort egentligen, haha.  

livet rullar på & jag verkar va den ända som faktiskt gillar vintern nu.