JAG ÄLSKAR HONOM

Kategori: IT MUST HAVE BEEN LOVETRE BILDER - MER ÄN TRETUSEN ORD?

Kategori: MINDFUCK

Jag & David på tåget, känner mest till dom här bilderna - go home louise you're drunk. 
HAHA, så jävla fulla & glada. 

Så jävla GLAD att hon följde med. Min vapendragare i alla lägen. 


I KNOW YOU NEVER MEANT TO HURT SOMEONE

Kategori: EVERYTHING

så.. helgen är över och vi fick en extra ledig dag pga studiedag, så sjukt skönt även om den bara spenderades med att mysa i sängen till film, äta frulle halv tre, kolla när alex städade rummet, åka hem, äta mammas världens godaste paj, ut och springa, duscha, måla naglarna på både händer och fötter, tända ljus och krypa ner i sängen, LOL - så där har ni min dag uppraddad.
 
fredagen spenderades först i skolan, sen hem till alex, vänta in hans syster och bror för världens godaste mat, höll på DÖ för det var så jävla gott. sen kom jossan och sami över så vi började dricka, drog en bordsfylla - så jävla skönt att bara ta det lugnt. sen kom dock anna, jonny & hela grabbligan - så det blev fart ändå. slutade med att vi bestämde att vi skulle till krogen på lördag.
 
& så vart det - fick med oss carro också, så sjukt jävla kul! förade hemma hos jossan, alla grabbar, jag, carro, jossan och elin. förde alldeles för mycket liv på tåget med sång/skrik eller vadfan man ska kalla det.. haha. slick - två drinkar och jag hade så jävla kul. dansade med carro, tappade bort alex som dock bjöd på allt, världens jävla bästa, träffade massa folk från söderfors, fick fläskläpp av en brud och hade kul. 
 
just nu - sängen, musik, helt utan sällskap dock. men efter att ha sovit tillsammans i sex veckor så kan det vara skönt att få sakna lol. jaja, nu ska jag fortsätta kolla resor, hitta en till mig och mamma. till värmen, mmm.