MY SLEEPING BEAUTY

Kategori: IT MUST HAVE BEEN LOVE

 Så jag önskar jag kunde förklara i ord alla dom här känslorna som finns, här, runt om, tankarna som utspelar sig men allra mest till honom. Det är så jävla underbart samtidigt som det kan vara så jävla irriterande ibland.


Han är så fin den här pojken. Det är historia allting men nu på senare tid så gör vi det till historia vi skapar tillsammans. Jag brukade säga att jag älskade våran lek, men tanken slår mig nu, vad är det jämfört med det vi har nu? Nätter tillsammans, komplimanger att ge & en famn att krypa till när det blir för mycket. Att somna på hans bröst är det mest rofyllaste jag vet, det får mig att koppla bort omvärlden, för där är det just bara han & jag & innan jag vet ordet av det så har jag slocknat. Så jag vet inte hur man kan känna så för någon men jag antar att det kallas kärlek & det är underbart samtidigt som det kan vara en finne i röven ibland. Så vi kan skratta, åt saker som är helt meningslösa eller försöka vara sura på varandra men det slutar i ett flin. Jag kollade på honom idag & fick världens jävla flin. Han är fin & han är min, det slog mig, han är MIN. Om jag kunde, skulle jag ge honom världen, jag önskar att han får le &i vara glad tills ljuset slocknar. Jag vet inte vad jag skulle göra, om jag inte hade honom vid min sida. Så jag önskar, ta aldrig någon annan väg, ta med mig på allt du vill, för jag kommer hålla din hand så länge du vill. 

MOTHERLOVER

Kategori: EVERYTHING

Måndag & lovet har börjat, idag jag vi mest legat i sängen, ätit frulle & ännu mera sängen med film & Xbox. Så jävla skönt att bara vara. 

I fredags drog vi fylla, räckte dock med tre stora öl & en liten för mig innan jag kände att det räckte. Lol. Sen lördagen åkte vi till mig, körde en myskväll. Kortspel & Kinect med familjen. Blev en Donken på natten & sen somnade jag så jävla skönt. Söndagen spenderades ute med familjen, Alex & Sebbe på fyrhjulingar, crossar & grillning, så jävla mysigt & det SUGER att man inte gör det oftare när det är så lätt. Sen hem till Alex för att fira & äta god mat sen drog vi iväg på bio. Familjetrippen & 1,4kg godis, FYFAN. Vidrigt + fika innan bion. 

Nu - ska jag fortsätta ligga i soffan, njuta utav mörkret & kolla film. Pussar. BILDEROO

Kategori: EVERYTHING

Finaste bror & jag!
Fina familjen! Fick inte med mig något från stan, förutom ögonbrynspenna & mascara + mössa, tur vi ska med pappa till Stockholm på höstlovet!
Kina! Äter som en man, lol - JAG VET. Så jävla gott, sushi är dock något jag börjat gilla också!
Sitter & snapchatar, just nu med Rasmus & Johannes! Saknar dom båda. Lol
Nu - ÖLA! Med Ralle & Alex, just nu!
Långrör med 5,9, ja men visst!