FEST HELG BILDER BRO

Kategori: DAY IN & DAY OUT

FUCK THAT MOTHERFUCKER

Kategori: DAY IN & DAY OUT

hello peeps!

vi har ledigt och ska ha de en vecka till - skönaste som kunde hända. fredagen fick vi flera förslag på saker vi kunde göra men slutade i mähädä för min och beccas skull. fest och fylla. - roligaste på länge. fick pussas massor, drog världens vurp, sådan där som man bara ser på filmer, gjorde inte alls ont men dagen efter gjorde min röv så jävla ont. hamnade tillslut i en soffa hemma hos Sebbe. åkte hem på lördagen, dog i sängen, somnade, kollade gg och gick upp klockan sju för att duscha och äta. groggade till leverpastejsmackor - inte de godaste. sen mötte jag upp Kevin och vi drog till Anton. fest - med alldeles perfekt antal människor från alla håll och kanter. becca, Emma och Jessica kom dit också. hade #catchuptalks med grabbarna som jag känt hela livet men knappt pratat med, åt kvällsmackor och sen vid fem landade jag i sängen hemma - bättre än fredagen.

har lärt mig dricka öl också, eller nej, de funkar efter jag har fått i mig något annat och jag tycker fortfarande de smakar anus - men de funkar.

idag har jag spenderat hela min dag i sängen, förutom fem minuter nyss som jag va ute. försökte äta bort ångesten - slutade fyra mackor senare och fortfarande ångest, GR8! snart vankas de pizza och ikväll vill jag ha en kväll hemma med bra film och kolla resor. bra. hörs hej.

I TRY TO TAKE THE EASY WAY OUT - BUT I END UP TAKE THE HARD ONE

Kategori: WORDS CAN'T TELL EVERYTHING

yoo bror.

igår så körde jag ett hiit-pass på kvällen. imorse när jag vaknade - FYFAN. vilken jävla träningsvärk, men de märktes ju iallafall att jag gjorde någonting rätt.

fick en förfrågan att åka till Valbo. så jag och mamma åkte till becca och hämtade upp henne, mamma hennes och freddan. jag skulle egentligen inte köpa någonting men kom hem med behåar, tröja och jacka. så nu har jag fem vårjackor plus skinnjackan, så nu klarar jag mig fram till hösten. Valbo var smockat, för att yohio va där. LOL. vem gillar han ens? drog mat på Ikea också. så JÄVLA gott.

åkte till pappa och åt påskmiddag när jag kom hem. sen blev de självfallet påskägg och med de så fick jag en biljett till en Sverige match i friendsarena. WOHO. och medan alla fick godis i sitt ägg fick jag nötter - nyttig. fast de bröt jag lite igår när jag blev bjuden på lunch utav mamma och de blev fugu, ALLTSÅ orgasm!

har också insett att jag är redo att ge upp iPhone om två månader för en samsung även om jag är så jävla osäker som man kan bli. emojis försvinner men fan så jag är trött på iPhone. jaja.

ikväll medan alla andra åker till möbeln så leker jag med becca, får se vad vi hittar på. time will tell.