GOTT NYTT ÅR MOTHERFUCKERS

Kategori: justsayfuckyouandsmileI'M FRIENDS WITH THE MONSTER THAT'S UNDER MY BED

Kategori: EVERYTHING

Igår städade jag mitt rum, eller ja mer rensade än städade & varje gång jag städar mitt rum lyckas jag få minst en kasse med skräp - hur mycket får det plats här inne egentligen? Men nu iallafall är sängen nybäddad, lådorna rensade, allting samtidigt, golvet dammsuger & skurat - så ja, det är rent. 

Den senaste veckan sen vi kom hem har vi suttit uppe på nätterna till runt fyra för att spela risk & FYFAN vad kul det är men ack vad arg man blir när det inte går som man vill. Så hela min kropp är slut efter att ha vänt på dygnet & jag skulle behöva sova en stund nu för att orka med kvällen men what to do?

Idag är det ju självaste nyårsafton, dagen började med att åka skridskor & eftersom att det är en tradition drog till & med jag på mig ett par i en halvtimme men fan, under den halvtimmen kom det nog ingenting positivt ur min mun. Haha. Drog hem, bakade kladdkaka, sätter ugnen på 275 grader istället för 175, så skoja inte att den blev svartare än en neger. Så bara göra om & göra rätt - dock fick mamma göra det. Nu ska väl alla hoppa in i duschen &i göra sig i ordning för sen bär det iväg till mehede där min familj &i Alex familj ska fira nyår tillsammans, woopwoop. Så jävla skönt att ha alla samlade & slippa välja. Lol. 

& sen har vi alltid det problemet, lockigt eller rakthår? Klänning eller jeans? & blablabla. Men det löser sig! Ikväll ska jag dricka skumpa & älska livet extra mycket. 

Hoppas ni haft ett bra år &i har en ännu bättre kväll!

TTYLL! 
GIVE ME IT ALL BACK

Kategori: EVERYTHING

Man kanske inte får göra såhär, men whatever. Satt & kollade igenom gamla systemkameran & hittar bilder från ca 2 år tillbaka & det är SJUKT vad min kropp had ändrats - till det sämre. Efter nyår så lär jag verkligen ta tag i allt. Jag HATAR er öl, sprit & godis. 

Tuttar, rumpa & bra ben & mage - ge mig.