HASTA LUEGO

Kategori: EVERYTHING

Åkte ner till brukshälsan idag, tog blod prov och nå test så får la reda på om någon dag om jag har nå. Drog en frodig kebab efter de med pappa , egentligen hatar jag själva kebaben för den smakar ju sjukt äckligt men man måste ha den för att få konsistensen på pomfriten eller hur fan de stavas för att de ska bli gott, haha helt wierd jag vet. Efter de vattna blommor och plugga so, kolla prison break ännu mer plugga. Sen färgade mammsen håret på mig va meningen att de skulle bli mer åt de röda hållet men jag tycker de bara blev mörkare, höhö. Ska kolla prison break nu kan inte sluta. Och imorgon ska jag ta mig till skolan för att göra prov. Amigos.

DON'T JUST LOOK

Kategori: EVERYTHING

Mitt liv som fetto började nog idag. Jag måste nog ha ett socker beroende eller något är sugen på något hela tiden och när jag äter glass äter jag hur mycket som helst kolla bilden bara. Trött jag blir på mig själv. Huvudet vill inte släppa heller. Och inte har jag gjort någonting jag skulle heller förutom att kolla prison break. Värt. Hej.

LOL

Kategori: EVERYTHING

Gick och lag mig med huvudvärk igår och självklart vaknar jag upp med huvudvärk och mag ont , så ingen skola för mig. Skulle ju behövt de eftersom vi har so prov imorgon. Fml. Ska gå upp och sjukanmäla mig nu, äta frukost, gå ut med hunden och lägga mig vid tv'n. Måste vattna blommorna, skriva labbrapport och öva so under dagen. Så vi hörs kanske senare. Hejhejhej.
Mitt sällskap för dagen