I CAN WALK STRAIGHT THROUGH HELL WITH A SMILE

Kategori: WORDS CAN'T TELL EVERYTHING

idag kom michis till skolan med en chai latte som hon köpt åt mig. hon är underbar.
jag saknar mina vänner. jag saknar min andra halva. jag saknar den där irriterande personen. jag saknar mycket. ont.
jagärtomgråtfärdigargledsentrötttom, men vet inte på vad. jag är trött på livets gropar.
godnatt
 
I don't know why I push away the people that cares, but you just gonna be patient with me now.. 
 

THE STUFF THAT FUCK YOUR MIND

Kategori: MINDFUCK

jag har aldrig mått dåligt över att gå till skolan eller över skolan överhuvudtaget. men just nu vill jag inte ens somna på kvällarna för på mornarna måste jag tvinga mig själv iväg när jag egentligen bara vill spy på de. jag saknar min gamla klass hur mycket som helst. och aspen. just nu känns allt bara helt fel och speciellt när min homie ska byta, jag har aldrig kännt mig så lost i hela mitt liv som nu. 
 
jag har kommit in i en period i livet där jag är BEROENDE utav sällskap. jag vill ha någon runt mig HELA tiden annars går jag in i deppmode. just nu är de extremt. jag kan fortfarande va med dom men de räcker att jag bara går på toa så känner jag mig ensammast i världen. de är sjukt och jag förstår inte varför. därför är jag så sjukt glad över att jag har just dom vänner jag har, över att dom orkar stå ut med mig så mycket som dom faktiskt gör. för de hjälper mig hur mycket som helst. för ni som känner mig vet nog att jag inte är en dans på rosor, eheh. 
 
de finns mycket mer som tynger ner mig for the moment men dock så är de inte för allmänheten som de här egentligen inte heller är, but well well..
 
godnatt! 
 

DE KOSTAR ATT LIGGA PÅ BOTTEN

Kategori: DAY IN & DAY OUT

idag har fått höra ord som värmer hjärtat och gör livet lite lättare.
 tog en fika vid ån idag med michis, pratade om allt och inget. brukar inte öppna upp mig, men de går som på löpande band och de gör verkligen ont och veta att hon ska byta skola. men hon gjorde min skoldag värd.
efter skolan kom becca hit. hon åkte runt åtta då maja kom. vi satt mest och pratade och skrattade, skönt när man kan prata va? ;) hade riktigt kult. följde med henne en bit hem nyss. vi tre kör en date i helgen också, sitter ihop när de inte är skola ungefär. jag bara längtarlängtarlängtar tills nästa år, och hoppas vi åker till turkiet- woopwoop! 
nu ska jag kolla avsnittet av pretty little liars som kom ut idag, guld värt.
ha en bra natt alla älskade människor.